Primarul ”F*ck UE! F*ck NATO! F*ck USA și p-ăia de la București” a devenit liberal

0
145

Jean Jipa, primarul din Ogrezeni, comuna natală a șefului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a schimbat acum câteva zile din nou barca.Jean Jipa, primarul comunei giurgiuvene Ogrezeni, a fost amendat și-n starea de urgență, fiindcă a îmbrățișat bătrâni în sat și a devenit cunoscut după ce pe primărie a apărut un mesaj injurios la adresa SUA, NATO, UE “și ăia de la București”, inspirat din filmul California Dreamin’, scrie Libertatea.

În iunie 2018, Jean Jipa a primit 3 ani de închisoare cu suspendare pentru delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual. El fusese trimis în judecată în 2016 împreună cu alți doi angajați ai primăriei. Instanța care a dat sentința a fost Judecătoria Bolintin Vale. Pe 9 iulie 2018, la scurt timp după decizia Judecătoriei Bolintin Vale, Jipa și-a dat demisia de onoare. Avea să revină pe 11 iulie asupra deciziei, invocând “lacrimile” sătenilor și “tristeţea voastră purtată în tăcere”.

Acum 3 ani, pe primăria din Ogrezeni a apărut un mesaj ofensiv la adresa UE, NATO, SUA și a autorităților centrale, după ce primarul era supărat că nu se mai poate fuma în cabinetul său.

“În această instituție, în cabinetul primarului, SE FUMEAZĂ ORICÂT, ORICÂND, ORICE (LEGALE)! F*ck UE! F*ck NATO! F*ck USA și p-ăia de la București”, era scris pe bannerul roșu, agățat de partea superioară a primăriei.