Primarul dizident din PNL la chef cu Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

0

Primarul PNL din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care se află în conflict cu liderul PNL din Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, a avut o întâlnire sâmbătă seară cu Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu de la PSD.

A fost o cină în 4 a sugerat Manda pe facebook: Acum…
Alături de colegul meu de facultate, Marcel Romanescu. 
Baiat bun, dar a greșit partidul… – cu Marcel Laurentiu Romanescu şi Lia Olguta Vasilescu.

Întâlnirea a avut loc la 24 de ore după ce liderul PNL Gorj a admis că îi este antipatic colegul său de partid, primarul din Târgu Jiu.

Dan Vîlceanu știe că Marcel Romanescu are ”o antipatie” față de persoana sa. Liderul PNL Gorj a dat asigurări, însă, într-o conferință de presă, că asta nu împiedică o bună comunicare cu primarul Târgu-Jiului.Vîlceanu a dat ca exemplu o discuție pe tema reabilitării Casei de Cultură a Sindicatelor, purtată cu Romanescu săptămâna trecută.”Țin legătura în permanență cu primarii, dar pot exista antipatii și simpatii. Există o antipatie publică a domnului Romanescu dar asta nu trebuie să influențeze cu nimic obiectivele pe care Municipiul Târgu-Jiu le are” a declarat liderul liberalilor gorjeni, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu.

Într-o declarație anterioară, primarul liberal al Târgu-Jiului avertizase că nu va fi niciodată ”la mâna lui Vâlceanu și-a lui Grivei”.

”Noi avem un BPJ, totul trece prin vot. Nu se pune problema să fie la mâna mea, chiar dacă influența mea e mai mare” a comentat liderul PNL Gorj.