spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăALEGERI 2020Primarul din Târgoviște vaccinat cu AstraZeneca după dezvăluirile privind documentul ascuns la...

Primarul din Târgoviște vaccinat cu AstraZeneca după dezvăluirile privind documentul ascuns la Casa de Sănătate: Nu există ticăloșie mai mare

-

Nu există ticăloșie mai mare față de oameni, în această perioadă, decât să le ascunzi adevărul. Nicio campanie împotriva vaccinului nu e atât de nocivă ca atitudinea celor (i)responsabili cu gestionarea situaței de sănătate din țară.Eu m-am vaccinat cu AstraZeneca. Zilele acestea, apare o adresă OFICIALĂ pentru înștiințarea profesioniștilor din domeniul sănătății cu privire la „riscul de trombocitopenie și de tulburări de coagulare în asociere cu administrarea vaccinului Astra Zeneca”.Nu sunt specialist și nu pot să vorbesc în dreptul altora care se pricep. Dar ce facem cu iresponsabilii care tac? Ce facem cu genul ăsta de comunicare inconștientă din partea Guvernului? Poate cineva din toată adunătura aia de sinecuriști să ne explice, cu subiect și predicat, ce facem mai departe?, afirmă primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan pe facebook.

- Reclama -

Să fim informați complet, în amănunt despre fiecare părticică de risc pe care ne-o asumăm (sau nu)? Poate ministrul Sănătății, celebrul domn Vlad Voiculescu, să-și depășească puțin condiția de gropar al Sănătății și beneficiar al sponsorilor privați și să vorbească despre aceste lucruri?Trebuie făcut rapelul. Îl facem? Care este riscul? Trebuie să căutăm documente pe internet sau avem o comunicare decentă din partea Statului român?Mi se pare ireal că într-un astfel de moment dificil la nivel mondial, noi suntem conduși de niște indivizi care râd în conferințe de presă atunci când mai anunță niște restricții.PS: În mai puțin de 2 luni, numai în Tărgoviște au fost vaccinați aproape 7000 de oameni cu „vaccinul periculos”!, mai afirmă Stan.

Conform unui document al Casei de Sănătate intrat în posesia FLUX 24 reiese că timp de 2 săptămâni autoritățile române au amânat să informeze ”profesioniștii din domeniul Sănătății” asupra riscurilor de vaccinare cu AstraZeneca.

Casa de Sănătate a primit în 24 martie o adresă privind înștiințarea profesioniștilor din domeniul sănătății cu privire la riscul de trombocitopenie și de tulburări de coagulare în asociere cu administrarea vaccinului AstraZeneca.

Documentul Casei de Sănătate, Cabinet Președinte, are data de înregistrare 1 aprilie anul curent, dar data de trimitere a documentului spre Casa de Sănătate Dâmbovița de exemplu are data de 6 aprilie. Deci practic timp de 2 săptămâni documentul a fost dosit de autorități cu riscuri pentru sănătatea celor vaccinați cu AstraZeneca.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...