spot_img
-3.5 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăAnalizePrimarul din Orșova și-a trimis viceprimarul într-o grădiniță veche, nefuncțională, "pentru a...

Primarul din Orșova și-a trimis viceprimarul într-o grădiniță veche, nefuncțională, „pentru a fi ancorat în realitate”

-

Viceprimarul municipiului Orșova a fost mutat într-un birou din afara primăriei, mai precis într-o grădiniță veche, nefuncțională, pentru a fi ancorat în realitate, afirmă primarul din Orșova, Marius Stoica.

Locaţia este insalubră, cu igrasie, prizele desfăcute și un coş de fum care poate provoca oricând un incendiu.

Într-o încăpere a fostei grădinițe îşi desfăşoară viceprimarul din Orşova, Bogdan Florin Duică, activitatea. Bărbatul se declară revoltat de faptul că, de mai bine de o lună, trebuie să lucreze în aceste condiții. Mai mult, bărbatul spune că nu are calculator și imprimantă funcționale.

„Este o bătaie de joc. Am făcut domnului Primar destule înştiinţări pentru că este ilegal. Cred că este un caz unic în ţară. Le spune la angajaţi să nu vorbească cu mine. Este abuz pentru că nu-mi dau toate datele pentru îndeplinirea sarcinilor”, povestește viceprimarul.

De cealaltă parte, primarul, Marius Stoica, neagă acuzațiile subalternului său, pe care-l îndeamnă să fie mai ancorat în realitate.

„I-am oferit un birou într-o grădiniţă care are condiţii, i-am pus internet, cablu TV, are condiţiile necesare. Dacă este nemulţumit e problema lui. Mutarea are legătură cu faptul să fie mai bine ancorat în realitatea urbei şi într-o permanentă legătură cu cetăţenii”, spune acesta conform Antena 3.

”Este adevărat că domnul viceprimar nu îşi mai desfăşoară activitatea în primărie şi asta pentru că am constatat că cetăţenii vin cu solicitări, iar domnul viceprimar trebuie să fie mai profund ancorat în realitate. Astfel, am dispus ca dumnealui să îşi desfăşoare activitatea într-o locaţie din afara primăriei. I-am oferit un birou într-o grădiniţă, care are condiţiile necesare: i-am pus internet, i-am dus calculator, imprimantă, are cablu tv. Are condiţii suficient de bune pentru a-şi desfăşura atribuţiile pe care i le-am delegat. Dacă dumnealui este nemulţumit, este problema dumnealui. Oricum, activitatea dumnealui este una care lasă de dorit. Ori nu cunoaşte legea, ori nu vrea să recunoască, însă, în conformitate cu prevederile Codului Administrativ, trebuie să ştie că viceprimarul se subordonează primarului. Sunt foarte nemulţumit de activitatea dumnealui”, a declarat Marius Stoica, primarul Orşovei, pentru RTS- Radioteleviziunea Severin.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială