spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăConstanțaPrimarul Constanței, abordat de o pensionară: Pieţele colcăie de şobolani, gândaci, de...

Primarul Constanței, abordat de o pensionară: Pieţele colcăie de şobolani, gândaci, de infecţie, nimeni nu-şi face treaba (…) Vă rog frumos, mergeţi pe jos sau cu maşina şi deschideţi geamul, vedeţi şi dumneavoastră cum este aleea asta, pute. Chițac: Aștept un e-mail

-

Primarul Vergil Chiţac a fost abordat miercuri, în timpul unei vizite la un liceu din oraş, de o femeie în vârstă care i-a reproşat că oraşul „pute din cauza mizeriei”, iar pieţele „colcăie de şobolani şi gândaci”, aceasta cerându-i edilului ca „măcar 10-20% din doleanţele cetăţenilor” să fie îndeplinite de administraţia locală.

- Reclama -

„Pieţele colcăie de şobolani, gândaci, de infecţie, nimeni nu-şi face treaba (…) Vă rog frumos, mergeţi pe jos sau cu maşina şi deschideţi geamul, vedeţi şi dumneavoastră cum este aleea asta, pute. Oraşul este infernal, de 30 de ani”, i-a spus femeia primarului Constanţei, după ce acesta a ţinut o declaraţie de presă la finalul vizitei la Liceul Ovidius.

Chiţac i-a dat dreptate acesteia, cerându-i să îi trimită nemulţumirile pe care le are pe adresa sa de email sau să le „aştearnă pe hârtie” şi să depună la primărie reclamaţia pentru „a se discuta toate aceste treburi”.

Femeia i-a solicitat primarului să salveze oraşul, amintindu-i de promisiunile făcute în în campania electorală. Totodată, ea i-a reproşat ideea instituirii în oraş a unei taxe de parcare de 1 leu pe zi.

„Aţi venit dumneavoastră … Salvaţi oraşul, nu prin taxe (…) Uitaţi cum trăim noi pensionarii, asta este o sacoşă cu medicamente, de unde să mai dăm noi 1 leu pe zi pentru parcare ? Eu cu 1 leu/zi îmi iau o pâine, poate la salariile pe care le au unii îşi permit 1 leu pe zi. Ce 1 leu/zi? Noi plătim la SPIT 70 de lei (impozitul anual pe maşină n. red.) Toţi politicienii au spus în campanie că fac … În campanie spuneţi că ne faceţi palate (…) Vreau ca măcar 10-20% din doleanţele constănţenilor să le îndepliniţi. (…) Noi vrem să fim mândri de oraşul nostru, sper să vă ţineţi de cuvânt. Mergem pe faleză şi vedem turiştii că văd marea şi spun că e minunat, dar când se plimbă pe faleză şi văd mizeria, noi plecăm capul”, a afirmat femeia.

Primarul Vergil Chiţac i-a răspuns acesteia că el nu a promis palate în campania electorală.

De asemenea, referitor la proiectul regulamentului parcărilor iniţiat de municipalitate, el a afirmat că este „o utopie” să credem că pot fi făcute parcări pentru toate maşinile, în oraş fiind un deficit de 120.000 de locuri de parcare, însă a subliniat că trebuie luate măsuri în acest sens. „Uitaţi-vă şi dumneavoastră aici şi vedeţi că acest oraş arată ca un târg de maşini”, a mai afirmat edilul Constanţei. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img