spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizePrimarul care și-a împroprietărit cu pășuni fiica, soția, mama și soacra: Așa...

Primarul care și-a împroprietărit cu pășuni fiica, soția, mama și soacra: Așa e în politică

-

Fostul primar al comunei Micăsasa, Sorin Vasile Popa, a fost dat pe mâna procurorilor de către Agenția Națională de Integritate. În cazul său a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție după ce s-au descoperit indicii care arată că, folosindu-se de funcția de primar, a favorizat patru membrii ai familiei în închirierea de terenurifiica, soția, mama și soacra.

Contactat repetat de Turnul Sfatului fostul primar al localității a răspuns că în subiectul respectiv nu a făcut nimici legal.

„Atunci, în 2018, s-au atribuit toate pășunile. Acestea se atribuie împreună cu Consiliul local și pe urmă cu comisia (…) le-a dat suprafața cuvenită, deci n-are ce să fie, doar că așa-i în politică – mâncături între oameni. Dar nu-i nimic incorect sau ilegal. Consiliul local așa a stabilit la vremea respectivă, că închiriază pășunile: și proprietarii care au avut animale – acuma că a fost mama, că a fost copila – ele au avut animale, că eu pe mine nu am avut animale. Lor și la toți cetățenii care au solicitat și aveau animale în registrul național. Fiecare își face treaba, datoria”, a comentat fostul primar din Micăsasa Sorin Vasile Popa decizia ANI. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img