spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăSocialPrimăria Târgu-Jiu a cheltuit peste 100.000 de euro pentru cel mai scump...

Primăria Târgu-Jiu a cheltuit peste 100.000 de euro pentru cel mai scump brad din ţară

-

Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu au cheltuit aproximativ 100.000 de euro pentru bradul de Crăciun, amplasat în centrul oraşului, ultima rată pentru ansamblul ornamental confecţionat din aluminiu şi oţel fiind achitată în această lună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

- Reclama -

Primăria Târgu-Jiu a plătit, în rate, 406.866,61 de lei, fără TVA, pentru achiziţionarea bradului de Crăciun. Prima rată a fost achitată în luna decembrie a anului 2015, iar ultima în această lună.

„Din cauza faptului că bradul ornamental achiziţionat în 2008 era depăşit fizic şi moral şi pentru că prezenta anumite riscuri majore ce puteau pune în pericol siguranţa cetăţenilor, Primăria Târgu-Jiu a achiziţionat anul trecut un nou ansamblu ornamental, prin încheierea unui act adiţional la contractul de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public, avut cu societatea cu care colabora în perioada respectivă. Suma a fost plătită în rate lunare egale, în perioada decembrie 2015-noiembrie 2016. În preţul de achiziţie a intrat bradul cu mecanismele, automatizarea şi computerizarea aferentă, dar şi complexul de arcade montate la cele patru mari intersecţii ale oraşului”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Loredana Covei, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu-Jiu.

Reprezentanţii instituţiei susţin că structura metalică sub formă de brad, care are o înălţime de 22 de metri, va fi folosită de sărbători, în următorii 12 ani.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img