Primăria Severin continuă campania de igienizare a platformelor de deșeuri municipale

0
73

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin continuă campania de igienizare și dezinfecție la toate platformele de deșeuri municipale din cartierele orașului. Campania a fost demarată încă de la începutul pandemiei pentru protejarea sănătății populației.

Dezinfectarea platformelor de deșeuri municipale, o inițiativă a primarului Marius Screciu, din primele săptămâni de pandemie

Acțiunea presupune colectarea deșeurilor de către reprezentanții operatorului de salubrizare, igienizarea platformelor cu detergent biodegradabil și spălarea întregii suprafețe cu soluție biocidă, intervenții care să prevină răspândirea virusurilor și a microbilor.

„Tot în această perioadă am efectuat și operațiuni de dezinsecție aeriană, pentru combaterea dăunătorilor, pe care le vom repeta pe tot parcursul verii, dar și activități de salubrizare pe toate străzile și în zonele verzi din municipiu. Sunt măsuri menite să ofere un mediu curat în cartierele orașului și fac un apel către severineni să rămână responsabili, așa cum s-au dovedit în această perioadă dificilă și să păstreze curățenia”, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.