spot_img
1.2 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăAnalizePreședintele Vučić cu arhiepiscopii Bisericii Ortodoxe Sârbe: Toate puterile occidentale au lucrat pentru a...

Președintele Vučić cu arhiepiscopii Bisericii Ortodoxe Sârbe: Toate puterile occidentale au lucrat pentru a accelera rezolvarea „părții de nord a Kosovo și Metohia, cu scopul de a rupe argumentul din mâna președintelui Rusiei

-

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, s-a întâlnit cu arhiepiscopii Bisericii Ortodoxe Sârbe pentru a auzi părerea lor pentru a discuta situația tensionată din Kosovo și Metohia.

- Reclama -

„Și va fi din ce în ce mai greu să ne păstrăm interesele, deoarece presiunile vor fi cele mai grele. Din ziua în care președintele rus a spus pe ce și-a bazat invadarea Ucrainei în termeni formali, legali și politici, toate puterile occidentale au lucrat pentru a accelera rezolvarea „părții de nord a Kosovo și Metohia, cu scopul de a rupe argumentul din mâna președintelui Rusiei”, a spus Vučić.

Adresându-se Patriarhului Sàrb Porfirie, Vučić a spus că este demn de tronul Sfântului Sava și a mulțumit pentru atenția pe care o acordă statului și problemelor țării.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img