spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizePreședintele Srpska: America poartă un război hibrid pentru a înrobi și distruge...

Președintele Srpska: America poartă un război hibrid pentru a înrobi și distruge poporul sârb

-

Washingtonul poartă un război hibrid împotriva Serbiei și Republicii Srpska (una dintre cele două entități politice care formează Bosnia și Herțegovina), cu scopul final de a distruge poporul sârb, a declarat președintele Milorad Dodik al Republicii Srpska.

„Republika Srpska și Serbia sunt ținte constante ale unui război hibrid special al Occidentului, condus de SUA, pentru a înrobi și distruge întregul popor sârb”, a scris Dodik pe X, cunoscut anterior ca Twitter. „Ei iau teritoriul Kosovo și Metohija din Serbia și drepturile constituționale din Republica Srpska. Obișnuiau să o facă cu bombele NATO cu uraniu sărăcit pe vremuri, dar acum acest lucru se poate vedea prin abuzul platformelor globale de internet, în special în operațiunea militară specială din Ucraina, unde aceste platforme sunt folosite împotriva Rusiei”.

- Advertisement -

„Republika Srpska este sub presiune directă și sub sancțiuni constante ale SUA; și căutăm modalități de a rezolva această problemă”, a spus Dodik, adăugând că în viitor este necesar să ne pregătim pentru „atacuri cibernetice care vizează sistemele și instituțiile statului”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img