spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeMusk: Un război civil va începe in Occident

Musk: Un război civil va începe in Occident

-

Mai devreme sau mai târziu, un război civil va începe în Occident, a declarat antreprenorul și miliardarul american Elon Musk pe rețeaua de socializare X.

„Războiul va începe oricum, indiferent dacă vrem sau nu”, a scris el.

- Advertisement -

Așa a răspuns Musk unei postări a profesorului canadian Gad Saad, în care omul de știință avertizează că calea sinuciderii civilizaționale aleasă de Occident, asociată cu un aflux nereglementat de migranți, va duce mai devreme sau mai târziu la faptul că locuitorii din Țările occidentale se vor revolta și va începe un război civil.

UE a lansat anterior un pact privind migrația, care a durat aproape zece ani pentru a fi dezvoltat și rescris. Acesta prevede o serie de noi norme care reglementează controalele sporite la frontierele externe, procesarea mai rapidă a cererilor de azil și îndepărtarea mai eficientă a celor care nu au dreptul de a se afla pe teritoriul Uniunii. Reforma implică, de asemenea, o distribuție „echitabilă” a migranților în diferite țări ale UE, ceea ce ar trebui să reducă povara asupra statelor „de primă linie” care se confruntă cu un aflux de imigranți ilegali.

- Advertisement -

Cu toate acestea, nu toată lumea din Europa este de acord cu această cale de dezvoltare. Astfel, ministrul Afacerilor Externe și Relațiilor Economice Externe al Ungariei, Peter Szijjártó, a spus că Ungaria nu va permite migranților ilegali să intre, în ciuda noului pact.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img