spot_img
6.1 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăSpecialPreședintele și vicepreședintele CJ Hunedoara, cercetați în stare de libertate sub control...

Președintele și vicepreședintele CJ Hunedoara, cercetați în stare de libertate sub control judiciar

-

Președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț și Tiberiu Balint, reținuți miercuri de DNA, vor fi cercetați în stare de libertate sub control judiciar, au decis magistrații Tribunalului Alba.

De asemenea, ginerele lui Moloț, Roberto Patrik Venter, viceprimarul comunei Vorta, Pup Emanoil Milică, și omul de afaceri Vasile Axinte, reținuți miercuri seara de procurorii DNA, vor cercetați în stare de libertate sub control judiciar.

- Advertisement -

Tribunalul Alba a respins joi seară propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pe numele celor cinci inculpați.

Mircea Moloț este acuzat de procurorii DNA de fapte de corupție, anchetatorii susținând că, începând cu 2010, a creat și pus în funcțiune un circuit financiar prin care fondurile publice, legal aprobate pe proiecte, au ajuns în conturile unor societăți care nu îndeplineau criteriile de calificare, privind capacitatea tehnică și/sau profesională, economico-financiară, precum și experiența similară,

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img