spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizePreședintele Serbiei: Nimeni nu mă amenință pe mine ca Aleksandar Vučić, ci...

Președintele Serbiei: Nimeni nu mă amenință pe mine ca Aleksandar Vučić, ci din cauza funcției de președinte al Serbiei ei amenință deschis și întreaga noastră țară, dar și existența ei

-

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić,  a apreciat că în ultimii 24 de ani, Serbia nu a fost într-o situație atât de dificilă ca și acum și că în același timp nu am făcut nimănui niciun rău, iar  pe viitor ne vom confrunta cu alegeri dificile și multe probleme, deoarece trăim în vremuri în care activitatea Agenției de Securitate și informații este cea mai importantă, îndeosebi față de factorii externi.

- Reclama -

Adresându-se la ceremonia consacrată celei de-a 123-a aniversări de la înființarea Departamentului pentru Servicii Confidențiale ale Poliției și cea de-a 20-a a Agenției de Securitate și Informații, așa cum este astăzi la Belgrad, Vučić a spus că în ultimele săptămâni Belgradul a fost ca şi Casablanca – „când avem oaspeți din Rusia, îi descoperim pe cei din serviciile occidentale care îi urmăresc la orice pas, iar când avem oaspeți din Occident îi descoperim pe ceilalți urmărindu-i pas cu pas.”

„Asta arată cât de interesați sunt, nu numai unul de celălalt, ci și de bucata noastră de țară pe care dorim s-o păstrăm pentru noi şi pentru urmașii noștri. De data aceasta, am fost atrași întd-un cerc vicios fără vina noastră, din care nu există nicio ieșire, a spus Vučić, adăugând că dacă cineva crede că ar fi suficient ca Serbia să spună mâine că vom introduce sancțiuni împotriva Rusiei, nu este chiar așa.

Nimeni nu mă amenință pe mine ca Aleksandar Vučić, ci din cauza funcției de președinte al Serbiei ei amenință deschis și întreaga noastră țară, dar și existența ei. Pentru prima dată vorbesc despre aceasta atât de deschis. Pentru ei nu este suficient nimic, a subliniat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img