spot_img
10.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAnalizePresedintele Serbiei: Albanezii din Kosovo și Metohija au două scopuri: anularea a...

Presedintele Serbiei: Albanezii din Kosovo și Metohija au două scopuri: anularea a tot ceea ce are legătură cu statul sârb și persecutarea finală și expulzarea poporului sârb din Kosovo și Metohija

-

Nu avem unde să mergem. Mesajul nostru cheie de astăzi, către populația noastră din Kosovo și Metohija, a fost – indiferent ce va fi și indiferent cum va fi – coloane de refugiați nu vor exista, vom salva poporul în Kosovo, a declarat presedintele Serbiei Aleksandar Vučić duminică după întâlnirea cu reprezentanţii sârbilor din Kosovo şi Metohija.

- Reclama -

Președintele Serbiei a declarat că albanezii din Kosovo și Metohija au două scopuri, și anume anularea a tot ceea ce are legătură cu statul sârb și persecutarea finală și expulzarea poporului sârb din Kosovo și Metohija.

Vučić a spus că delegația de la Belgrad la Bruxelles, în urmă cu câteva zile, în continuarea dialogului cu Pristina, la cel mai înalt nivel a avut patru sarcini:

„În primul rând, să facem tot ce ne stă în putere pentru a păstra pacea, stabilitatea, siguranța și securitatea. În al doilea rând, a trebuit să evităm condamnarea generală a Occidentului împotriva Serbiei, că nu am fost de ajuns pentru un compromis, că nu am venit cu ideea și cu propuneri cum să se ajungă la un compromis, a spus Vučić.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img