Preşedintele PSD Constanţa si alti lideri, presiuni la Ponta sa se intoarca in tara

0
435

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Constanţa, Decebal Făgădău, susţine că există pericolul ca PSD să se scindeze şi consideră că Victor Ponta trebuie să se ocupe mai întâi de problema partidului şi apoi de cea personală, transmite Mediafax.

El susţine că în urma mesajelor care i-au fost transmise de către liderii PSD Victor Ponta va reveni în ţară săptămâna viitoare.

El a declarat sâmbătă, că pericolul ruperii partidului trebuie să fie principala preocupare a conducerii PSD.

„În mod cert ceea ce întâmplă nu face bine partidului. De asemenea, cred că pericolul cel mai mare pe care PSD că ar trebui să-l conştientizeze în acest moment nu cred că este Victor Ponta, ci ruperea partidului. Dacă pe partea dreaptă am văzut că de-a lungul vremii au fost tot felul de scindări, fuziuni, reaşezări, alianţe, ruperi de alianţe, partea stângă de-a lungul vremii a fost destul de aşezată, iar pericolul acesta de a se rupe partidul cred că ar trebui să fie principala preocupare. Victor Ponta cred că trebuie să gestioneze foarte bine problema partidului în primul rând şi abia în al doilea rând problema personală”, a afirmat Decebal Făgădău.