spot_img
31.1 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăExternePreşedintele Parlamentului Ungariei: Haosul şi conflictul ameninţă țările care eşuează să limiteze...

Preşedintele Parlamentului Ungariei: Haosul şi conflictul ameninţă țările care eşuează să limiteze admiterea imigranţilor

-

Haosul şi conflictul ameninţă în mod expres acele ţări care eşuează să limiteze admiterea imigranţilor, a declarat marţi, la New York, preşedintele Parlamentului ungar Laszlo Kover, conform Mediafax.

- Reclama -

În centrul atenţiei ar trebui să se afle cei care provoacă criza imigraţiei şi ţările gazdă, a apreciat el, în cadrul celei de a patra ediţii a Conferinţei Mondiale a Preşedinţilor de Parlament.

Kover şi-a exprimat susţinerea puternică faţă de proiectul declaraţiei Conferinţei, care îndeamnă ţările ce primesc imigranţi să-şi îndeplinească obligaţiile.

Însă, a adăugat el, „este necesar să ne concentrăm atenţia şi asupra altor factori. În primul rând, asupra responsabilităţilor ţărilor din care vin imigranţii, în al doilea rând asupra ţărilor care au provocat criza ce a declanşat valul migrării şi, în al treilea rând, asupra responsabilităţii grupărilor infracţionale şi grupurilor politice care profită de pe urma migraţiei”.

„Acceptarea de imigranţi fără restricţii ţine de sustenabilitate şi de limitările instituţionale din ţările de destinaţie. Nesocotirea acestor limitări va provoca, fără îndoială, un haos fără precedent şi conflicte grave şi în aceste ţări de destinaţie”, a avertizat Kover în discursul său.

Politicieni, parlamente şi guverne din întreaga lume au o responsabilitate comună – dar nu egală – în menţinerea „ordinii naturale” şi sociale în întreaga lume, a apreciat el.

„Responsabilitatea ţărilor din întreaga lume este direct proporţională cu puterea şi influenţa lor”, în opinia lui Kover.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...