spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizePreședintele executiv al PMP vrea ”plasarea UDMR în afara legii”

Președintele executiv al PMP vrea ”plasarea UDMR în afara legii”

-

Solicit plasarea UDMR în afara legii și eliminarea uniunii din viața politică a României!, a scris pe facebook președintele executiv al PMP, deputatul Marius Pașcan.

- Reclama -

CE SUSȚINE MARIUS PAȘCAN:

Mai aveți vreo îndoială că Viktor Orban și Budapesta conduc politica UDMR de subminare și disoluție a statului român. La interval de doar câteva zile sunt dezbătute în Parlament două proiecte de federalizare a României pe criterii etnice, de enclavizare a așa-zisului Ținut Secuiesc. Cel de azi, Proiectul de Lege privind Codul administrativ, inițiat de UDMR, a fost respins în plenul Camerei Deputaților, în timp ce anteriorul proiect a fost respins de Senat, după ce a fost adoptat tacit de Camera Deputaților.
Ce credeți că face concomitent, evident plin de furie și frustrare, premierul Ungariei, Viktor Orban? Postează pe contul său de Facebook o imagine a globului pământesc de dinainte de Trianon, pe care apare harta Ungariei Mari care înglobează Transilvania.
Este o dovadă în plus că UDMR este instrumentul politic oficial și fățiș al Budapestei, prin care Ungaria complotează pe cale politică, urzește permanent planuri și acțiuni pentru subminarea și destrămarea României. Acum, situația este chiar mai gravă întrucât provocările și acțiunile subversive ale Budapestei împotriva României sunt inflamate și legate nemijlocit de centenarul Trianonului.
UDMR este unealta politică a Ungariei, utilizată pentru șubrezirea instituțională a României, și, culmea, țara noastră alocă revoltător, neverosimil, chiar și resurse în acest sens. Uniunea, prin acțiunile demonstrate, pe care le întreprinde consecvent împotriva statului român, are un caracter extremist și vădit anticonstituțional.
Solicit președintelui și Guvernului României să asume hotărât plasarea UDMR în afara legii și eliminarea uniunii din viața politică a României.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...