spot_img
1.4 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăActualitatePreședinta Ungariei îl ironizează pe Iohannis de la Belgrad. În turneul în...

Președinta Ungariei îl ironizează pe Iohannis de la Belgrad. În turneul în România și fosta Iugoslavie a creat rețeaua de președinți de stat pro familie, dar pe președintele României nu l-a invitat

-

Preşedintele Ungariei, Katalin Novak, a anunţat, vineri, crearea unei reţele de preşedinţi de stat pro-familie, la o conferinţă de presă susţinută împreună cu preşedintele sârb Aleksandar Vucic, la Belgrad.

- Reclama -

Aceasta va fi o reţea care va reuni preşedinţii care sunt orientaţi spre familii şi acordă sprijin pentru acestea, a subliniat şeful de stat maghiar, invitându-l apoi pe preşedintele Serbiei să se alăture primul acestei reţele.

Katalin Nowaj a ajuns la Belgrad de la București, unde nu i-a făcut omologului său român Klaus Iohannis invitația de a face parte din „rețeaua” de președinți de stat pro familie.

Katalin Novák a explicat că şeful de stat sârb a dovedit, atât personal, cât şi ca preşedinte, cât de importante sunt familiile pentru el. Este în interesul său şi chiar are de gând să facă tot posibilul pentru ca şi tinerii din Serbia să primească sprijin atunci când doresc să îşi întemeieze o familie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img