spot_img
14.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizePremierul Ciucă vrea o siguranță sporită a consumatorilor

Premierul Ciucă vrea o siguranță sporită a consumatorilor

-

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că un alt punct foarte important pe agenda şedinţei de Guvern este cel legat de adaptarea legislaţiei naţionale la nivel european în conformitate cu prevederile directivei Omnibus, pentru a putea asigura elementele de siguranţă sporită a consumatorilor.

- Reclama -

Premierul a afirmat că ”este foarte important să continuăm să îndeplinim obiectivele asumate prin programul de guvernare”. 

”Astăzi, pe ordinea de zi, un alt punct foarte important este cel legat de adaptarea legislaţiei naţionale la nivel european în conformitate cu prevederile directivei Omnibus, pentru a putea să asigurăm acele elemente de siguranţă sporită a consumatorilor”, a afirmat el.

Potrivit premierului, ”este foarte important ca prin aceste demersuri să asigurăm ca autorităţile cu responsabilităţi de control, cum sunt Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorului, Consiliul Concurenţei, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor să poată să îşi desfăşoare activitatea şi să asigure toate măsurile necesare, astfel încât să fie asigurată protecţia şi, în mod deosebit, drepturile consumatorilor”. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img