spot_img
-1.6 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăAnalizePremierul Ciucă: Vom apărea mai puţin la televizor şi vom prefera să...

Premierul Ciucă: Vom apărea mai puţin la televizor şi vom prefera să facem mai mult la nivelul instituţiilor guvernamentale

-

Premierul Ciucă a mulţumit, miercuri, în ultima şedinţă a Guvernului din acest an, românilor pentru încrederea pe care au acordat-o Executivului. El a anunţat că şi în 2023 vor apărea mai puţin la televizor şi vor prefera să facă mai mult la nivelul instituţiilor guvernamentale.

- Reclama -

”Fiind ultima şedinţă din acest an, daţi-mi voie să încep prin a mulţumi românilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Am vorbit puţin şi de mai multe ori am avut această discuţie că am preferat să nu apărem atât de mult la televizor. Vreau să vă spun că toată această abordare a fost în favoarea alocării timpului pentru mai multă activitate, pentru mai multă coordonare, pentru mai mult dialog cu partenerii sociali şi cu societatea civilă şi desigur mai multă muncă la nivelul Guvernului. Consider că aşa este onest faţă de oameni, să le spunem întotdeauna adevărul şi la fel vom face şi în anul viitor”, a spus premierul în şedinţă.

El a continuat: ”Vom apărea mai puţin la televizor şi vom prefera să facem mai mult la nivelul instituţiilor guvernamentale, astfel încât acest lucru să se poată resimţi prin măsurile pe care le luăm, pentru a ne îndeplini obiectivele din Programul de Guvernare”.

Executivului a arătat că ”vor face în aşa fel încât pentru susţinerea economică să asigure întreg cadrul legal şi financiar pentru continuarea investiţiilor”.

Nu există altă soluţie în acest moment decât continuarea investiţiilor, susţinerea investiţiilor, mediului de afaceri, asigurarea locurilor de muncă şi desigur celelalte măsuri care vizează sprijinul cetăţenilor vulnerabili. Ca atare, vom face în aşa fel încât anul viitor, după experienţa acestui an la guvernare, să fie unul mai bun pentru activitatea guvernului şi desigur să se concretizeze în decizii mai bune pentru cetăţenii ţării”, a mai declarat premierul Ciucă.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img