spot_img
-0.8 C
București
miercuri, februarie 1, 2023
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Dan Motreanu anunță proiecte în valoare de 35,5 milioane de lei...

Europarlamentarul Dan Motreanu anunță proiecte în valoare de 35,5 milioane de lei pentru localități din județul Giurgiu în cadrul programului ”Eficiență energetică în clădiri publice”

-

Au fost aprobate proiecte în valoare de 35,5 milioane de lei pentru localități din județul Giurgiu în cadrul programului ”Eficiență energetică în clădiri publice”. Programul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat pe Facebook europarlamentarul PNL Dan Motreanu.

- Reclama -

PROIECTELE PREZENTATE DE DAN MOTREANU:

ℹ Suma de 4,74 milioane de lei a fost alocată pentru reabilitarea și îmbunătățirea eficienței energetice pentru centrul de asistență socială din Giurgiu.

ℹ Comuna Oinacu va avea acces la 5,46 milioane de lei – 2,77 de milioane de lei pentru un proiect de creștere a eficienței energetice a școlii gimnaziale și 2,69 milioane de lei pentru Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități.

ℹ Comuna Băneasa va avea acces la 4,33 milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei la școala nr.4 din Pietrele (2,09 milioane de lei) și la Școala Gimnazială Marin M. Ticulescu din Băneasa (2,24 milioane de lei).

ℹ Suma de 2,96 milioane de lei a fost alocată pentru creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr.1 din comuna Răsuceni.

ℹ Comuna Frătești va avea acces la 2,81 milioane de lei pentru creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei pentru Școala Gimnazială numărul 1.

ℹ 2,88 milioane de lei revin comunei Gogoșari pentru creștere eficienței energetice în căminul cultural Stancu Nedea.

ℹ Suma de 2,74 milioane de lei a fost alocată pentru Școala Gimnazială nr.1 din Adunații Copăceni.

ℹ Comuna Bucșani va beneficia de 3 milioane de lei pentru Școala Generală nr.1.

ℹ Suma de 2,68 milioane de lei a fost alocată pentru grădinița din comuna Hotarele.

ℹ Comuna Slobozia va beneficia de 2,62 milioane de lei, pentru creșterea eficienței energetice a școlii gimnaziale.

ℹ Suma de 1,19 milioane de lei a fost alocată pentru grădinița din comuna Vărăști.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img