spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizePremierul Ciucă anunță investiții de 20 miliarde de euro în 2023

Premierul Ciucă anunță investiții de 20 miliarde de euro în 2023

-

Premierul Nicolae Ciucă a avut, marţi la Palatul Victoria, o nouă întâlnire cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României. Discuţiile s-au concentrat în jurul situaţiei macroeconomice şi a importanţei investiţiilor pentru dezvoltarea economică a României.

„Investiţiile vor rămâne prioritare pentru Guvern şi pentru anul 2023, iar valoarea alocată prin bugetul de stat depăşeşte 20 de miliarde de euro. Mă bucur că, la un an de la începutul dialogului structurat cu CDR, avem un protocol funcţional, instrumente de lucru comune şi  rezultate palpabile”, a declarat premierul Ciucă, potrivit comunicatului de presă al Executivului.

Temele abordate în cadrul acestei întâlniri au fost domenii prioritare ale întregului mediu de afaceri şi au cuprins: stabilitatea macroeconomică, modalitatea de implementare a programelor cu finanţare europeană şi diminuarea poverii administrative. Două teme stringente, pentru care urmează să aibă loc planuri de acţiuni dedicate, au fost sănătate şi educaţia, mai indică sursa citată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img