spot_img
28.6 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăAnalizePremierul Ciucă anunță deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei la...

Premierul Ciucă anunță deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei la Giurgiu-Ruse

-

Acordul cu Bulgaria în domeniul transporturilor semnat vineri va permite deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei la Giurgiu-Ruse, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

- Reclama -

Prim-ministrul Ciucă l-a primit, la Palatul Victoria, pe omologul bulgar, Kiril Petkov, menţionând că reprezintă „o bună ocazie” pentru reluarea dialogul asupra mai multor teme de interes.

„Un punct important al discuţiei îl reprezintă colaborarea noastră în domeniul transporturilor, care a beneficiat de contribuţia doamnei comisar european pentru Transporturi, Adina Vălean. Concretizăm această cooperare prin rezultate de care să beneficieze cetăţenii noştri. Acordul semnat astăzi la Bucureşti în domeniul transporturilor va permite deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei româno-bulgare la Giurgiu-Ruse”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

„O bucurie să asist la semnarea acordului privind PTF Giurgiu-Ruse cu omologul şi prietenul meu prim-ministrul Kiril Petkov şi să discutăm despre cooperarea noastră bilaterală în diverse domenii, inclusiv transport, energie şi situaţia din Ucraina”, a transmis premierul Ciucă şi pe Twitter.

Premierul Bulgariei, Kiril Petkov, care efectuează o vizită de lucru în România, a fost primit vineri de preşedintele Klaus Iohannis şi de premierul Nicolae Ciucă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img