spot_img
8.2 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăSocialPREMIERĂ/ Învățătoare condamnată la închisoare și muncă în folosul comunității pentru purtare...

PREMIERĂ/ Învățătoare condamnată la închisoare și muncă în folosul comunității pentru purtare abuzivă cu un elev

-

O învățătoare acuzată de purtare abuzivă a fost condamnată, vineri, la 60 de zile de muncă în folosul comunității și la cinci luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei, transmite Agerpres.

Învățătoarea Monica Chiorean de la Liceul de muzică ‘Sigismund Toduță’ a fost condamnată de Judecătoria Cluj-Napoca și are un termen de încercare de doi ani.

- Advertisement -

‘Judecătoria Cluj-Napoca a condamnat-o pe învățătoarea de la Liceul de muzică ‘Sigismund Toduță’ la cinci luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, având o perioadă de încercare de doi ani, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Dacă în cei doi ani de încercare va mai avea abateri, atunci va executa pedeapsa cu închisoarea. Aceasta va efectua și 60 de zile de muncă în folosul comunității și nu va fi remunerată’, a declarat vineri, pentru AGERPRES, președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, judecătorul Lucian Marian.

Sentința de vineri a Judecătoriei Cluj-Napoca poate fi atacată în termen de 10 zile.

- Advertisement -

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a declanșat, în luna aprilie, o anchetă la Liceul de Muzică ‘Sigismund Toduță’ din Cluj-Napoca, unde învățătoarea Monica Chiorean a fost înregistrată la ore în timp ce striga la un elev de clasa I, căruia i-a spus că este tâmpit și nebun.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img