spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăMehedințiPREGĂTIRI DE ASFALTARE PE DRUMUL JUDEȚEAN STÂRMINA - SCĂPĂU - DEVESEL -...

PREGĂTIRI DE ASFALTARE PE DRUMUL JUDEȚEAN STÂRMINA – SCĂPĂU – DEVESEL – DN 56B

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi, împreună cu senatorul Liviu Mazilu, pe șantierul deschis de Consiliul Județean Mehedinți pentru reabilitarea DJ 562, Stârmina – Scăpău – Devesel (Intersecție cu DN 56B).

- Reclama -

În ciuda temperaturilor ridicate, constructorul este mobilizat pentru realizarea lucrărilor premergătoare procesului de asfaltare. Se lucrează la trotuare, se decopertează asfaltul vechi, se pune balast și piatră spartă și până la sfârșitul anului se va turna și primul strat de asfalt.

- Advertisement -

“Lucrările se desfășoară într-un ritm bun, pentru ca la finalul proiectului să avem un drum de 12,7 km modernizat, cu rigole, intersecții cu drumurile laterale, accese la proprietăți, stații de autobuz, parcări, podețe și parapet metalic acolo unde este necesar.

Lucrările se realizează în cadrul unui proiect pentru care Consiliul Județean Mehedinți a accesat fonduri europene în cadrul Programului Regional S-V Oltenia, iar principalii beneficiari sunt locuitorii din satele Devesel și Scăpău.

- Advertisement -

În paralel, se lucrează pe DJ 564, de-a lungul localităților Danceu – Jiana – Scăpău (intersectie cu DJ 562), lucrare finanțată, de asemenea, cu fonduri europene atrase de Consiliul Județean Mehedinți, pentru ca ambele investiții să asigure circulația în condiții foarte bune în zonă.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

#investiții

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img