spot_img
31.9 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizePrefectul de Cluj: Municipiul Cluj Napoca s-ar putea închide

Prefectul de Cluj: Municipiul Cluj Napoca s-ar putea închide

-

Prefectul Clujului anunță că la o incidență de trei cazuri la mia de locuitori s-ar putea ÎNCHIDE municipiul Cluj-Napoca, plus impunerea purtării măștii, anunță Știri de Cluj.

- Reclama -

Situația este alarmantă, astfel că măsurile luate sunt absolut necesare. Ați observat că unele dintre prevederi sunt clare și se aplică în mod direct. La o incidență peste 3 la mie, la cum se mișcă lucrurile și cum evoluează cifrele vom ajunge și în Cluj-Napoca, foarte repede. După ce depășim 3 la mie, intrăm în joc cu alte restricții. Putem lua în calcul carantinarea unității administrativ-teritoriale în funcție de anumiți factori.  La nivelul municipiului Cluj-Napoca ne raportăm la 327 de mii de oameni, dar suntem conștienți că sunt mulți studenți, care nu intră în calcul. Avem multe alte persoane care nu sunt înregistrate, deci putem discuta de o cifra mult mai mare de persoane când calculăm rata. Lucrurile însă, evoluează într-o direcție pe care nu o dorim. Ne ajută prevederile care anulează evenimentele private, care au generat mare parte din cazurile de la nivelul județului Cluj. Lucrurile sunt clare. Se anulează orice tip de eveniment privat, în spațiu închis sau deschis. Să nu căutăm tertipuri, pentru că nu va fi bine pentru cei care o fac. S-a reglementat portul măștii pentru UAT urile care depășesc 3 cazuri la mia locuitori”, a declarat prefectul Mircea Abrudean.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...