Prefectul de Bacău demisionează după ce a fost desemnat candidat la locale, Prefectul de Mehedinți, finul ministrului Economiei Virgil Popescu, nu vrea

0
125

Prefectul de Bacău Liviu Miroşeanu a anunțat că demisionează după ce a fost desemnat candidat la Primăria Bacău. Un alt prefect liberal Cristinel Pavel desemnat candidat la Consiliul Județean Mehedinți nu vrea însă să demisioneze.

Cristinel Pavel este finul iderului PNL Mehedinți și ministrul Economiei, Energiei, Turismului și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

„Mă bucură această decizie şi îmi voi da demisia din funcţia de prefect, pe care o deţin acum. Activitatea din ultimele luni m-a convins că se pot face foarte multe lucruri pentru oameni, cu condiţia să ştii şi să vrei. Am văzut multe erori, multă nepăsare şi sunt convins că deciziile trebuie luate altfel, mult mai aproape de semeni. În ultimele luni, în care am gestionat criza sanitară COVID-19, am înţeles şi mai bine că oamenii aşteaptă altceva de la administraţie şi de la politic, că băcăuanii au nevoie de cineva care chiar să îi asculte, să îi reprezinte şi care să rezolve problemele comunităţii, nu doar să promită. Cu siguranţă voi aduce calm, echilibru si eficienţă în administraţie, pentru că aceasta este calea, nu a celor care ţipă mai mult, se înghesuie în fotografii şi sunt falşi campioni pe Facebook”, a declarat Liviu Miroşeanu, din potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către organizaţia PNL Bacău.