spot_img
3.8 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizePrea Curata Koveși nu completează declarații de avere ca fraierii din România

Prea Curata Koveși nu completează declarații de avere ca fraierii din România

-

Cu vreo trei luni în urmă am aflat din presa externă și internă că Putin are o amantă pe nume Alina Maratovna Kabaieva, care a rămas însărcinată cu el, deși liderul de la Kremlin nu a dorit copilul și i-a cerut, nervos, să facă un avort. Sunt încîntat că știu grație confraților de breaslă atîtea despre viața amoroasă a lui Putin, dar rușinat că nu știu mai nimic despre viața liderei de la EPPO, româncă de-a noastră. Spre exemplu, habar n-am cum o cheamă, scrie Inpolitics.

CE MAI SCRIE INPOLITICS:

Laura Kovesi ne-a vizitat în aceste zile și ne-a informat cu întîrziere de vreo 3 ani că s-a căsătorit cu un bărbat alături de care e de cîțiva ani buni.
Nu ne-a spus numele lui ori ce învîrte, că așa e în democrație, transparența e numai cînd sunt implicate amantele unor președinți.

De aici, o mică nedumerire: cum o cheamă, oficial, pe șefa Parchetului European?

Să presupunem că actualul soț al zeiței justiției e Florin Nemeș(foto), vehiculat neoficial acum cîțiva ani drept iubitul doamnei. Doar să presupunem.

În acest caz, avem trei variante la dispoziție.

Ne-ar putea lămuri declarația de avere a șefei EPPO, unde numele ei și al soțului ar trebui să apară.
Doar că, ce să vezi, oficialii europeni au lăsat procedura declarației de avere doar pe seama fraierilor din Est, ei depunînd doar declarații de interese, în care Kovesi și-a trecut strict activitățile profesionale de dinaintea numirii în funcție, în 2019.

Dacă e să candideze în 2024, ce nume își va trece zeița pe buletinul de vot?

Pînă ne lămurim exact cum stau lucrurile, voi considera, deci, că nu am habar care e numele real al procurorului șef european. Rămîn, deocamdată, cu datele certe doar despre iubita lui Putin.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img