spot_img
25.6 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăActualitatePoşeta Alinei: De la Canal la Loterie prin Piața din Timişoara

Poşeta Alinei: De la Canal la Loterie prin Piața din Timişoara

-

Schimbată de ministrul Cătălin Drulă de la şefia Administraţiei Canalului navigabil Bega, PNL-ista Mihaela “Bubu” Calescu va deveni şefă a Loteriei Române, sucursala Timiş. Şi asta cu sprijinul senatoarei Alina Gorghiu, protectoarea Mihaelei Calescu. Plurispecialistă, Calescu mai este membră CA la Horticultura, consilier judeţean şi şefă a PNL Dumbrăviţa, scrie DeBanat.

- Reclama -

Ce susține DeBanat:

În urmă cu o lună şi jumătate deBanat prezenta o adevărată dramoletă, udată cu multe lacrimi, în interiorul PNL Timiş. Şi asta după ce personal ministrul USR-ist al Transporturilor, „câinele” Cătălin Drulă, s-a implicat s-o schimbe pe PNL-ista Mihaela „Bubu” Calescu din funcţia de şefă a Administraţiei Canalului navigabil Bega, o regie fantomă  înfiinţată de PSD în 2018 şi al cărei unic obiect de activitate este… tăiatul frunzei la câini. Dar şi “tăiatul” ăsta era recompesat cu generozitate, Mihaela Calescu luând un salariu lunar de peste 15.000 de lei. Mai trebuie spus că “Bubu” Calescu este o protejată a senatoarei Alina Gorghiu, astfel că aceasta din urmă a luat schimbarea făcută de Drulă ca pe un afront personal.

Dar lucrurile s-au mişcat repede pentru tânăra PNL-istă. Tot datorită Alinei Gorghiu, ea va fi unsă (dacă nu cumva numirea a venit deja) ca şefă a Sucursalei Timiş a Loteriei Române. Că cine se pricepe la navigaţie, nu are cum să nu se ştie cu “6/49” sau lozul în plic. Numirea este facilitată şi de faptul că actuala şefă a instituţiei, Elena Stanomirescu, este interimară

Mai trebuie spus că Mihaela Calescu este o adevărată plurispecialistă a PNL Timiş. Până în urmă cu două luni, ea a fost membră în Consiliul de Administraţie la SC Pieţe, iar acum este în CA la SC Horticultura. De asemenea, este consilier judeţean, iar în urmă cu o săptămână a fost “unsă” şefă a organizaţiei PNL Dumbrăviţa, acolo unde l-a înlocuit pe “rebelul” deputat Claudiu Chira.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...