spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeOana Bulai (PSD): Doamna Turcan îi ceartă din nou pe români! De...

Oana Bulai (PSD): Doamna Turcan îi ceartă din nou pe români! De data asta pe părinți

-

Doamna Turcan îi ceartă din nou pe români! De data asta pe părinți. În urmă cu câteva săptămâni îi certa pe românii care se plângeau că nu le ajung banii de salariu să supraviețuiască de la o lună la alta. La acea vreme, doamna Turcan îi invita să își mai ia un job. Acum îi ceartă pe părinți că nu își dau copiii la școlile cu profil tehnic. În loc să îi certe pe aceștia, doamna Turcan ar trebui să ridice problema în Guvern, de ce copiii nu merg către acest tip de școli, scrie pe facebook deputata PSD de Neamț, Oana Bulai.

- Reclama -

Vorbim până la urmă de o problemă de strategie din partea Guvernului. Nu am văzut din partea Executivului vreo susținere importantă pentru aceste școli sau promovarea învățământului tehnic. Da, avem nevoie de meseriași, de instalatori, de electricieni, plus alte meserii. Dar aici un rol important îl are și Guvernul. Așa că, în loc să îi tot certați pe români, mai bine vă întruniți la nivel guvernamental și găsiți soluții pentru a susține școlile cu profil tehnic. P.S. Doamna Turcan îi ceartă pe români în privința școlilor pe care le aleg pentru copiii lor, dar uită că e la guvernare de aproape 2 ani și că de vreo 6 ani ne este fluturat prin fața ochilor proiectul „România educată”, mai afirma Bulai.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...