spot_img
17.9 C
București
luni, martie 20, 2023
AcasăALEGERI 2020Ponta vrea înapoi în PSD

Ponta vrea înapoi în PSD

-

Victor Ponta dă un semnal spectaculos privind viitorul său politic, anunțîndu-și dorința de a reveni alături de PSD, partid despre care afirmă că va cîștiga fără drept de apel viitoarele alegeri, în 2024. Fostul premier recunoaște onest, totodată, că proiectul Pro România a eșuat, transmite Inpolitics.

”Eu cred că PSD va cîștiga următoarele alegeri. Cred că ar trebui să ne preocupăm toți să fie pregătiți, să aibă o echipă. Eu, în 2011, am fost pregătit, singura diferență e că mă așteptam să ajung (premier n.n.) în decembrie, nu în mai (2012 n.n.), dar eu am fost luat și școlit din 2002” a spus Ponta, la Radio Guerrilla.

Întrebat de Liviu Mihaiu dacă e decis să nu se mai întoarcă în PSD, Ponta a negat categoric: ”Nu am zis asta niciodată, unde să mă duc, în PNL, în USR…? Dacă mai fac politică, o fac la Pro România, care o poate face singură, dar uite că nu am prea reușit să trecem de 5%, sau poate să fie cu PSD. Altfel nu. Mi-am dorit ca Pro România să fie acel partid de stînga ”mișto”, dar nu a ieșit așa”, a declarat Ponta, care a mai opinat că ar trebuie să înceapă de pe acum pregătirea liderilor care să preia puterea în 2024. ”Oameni ” mișto” de stînga există, dar nu vor să se implice în politică, e un stigmat să faci în România politică pe centru-stînga” a conchis Ponta.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img