spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightPonta, vacanță de Paști de minim 15.000 de euro

Ponta, vacanță de Paști de minim 15.000 de euro

-

Premierul Victor Ponta își petrece sărbătorile pascale în Statele Unite ale Americii. Pe 8 aprilie a zburat la business class pe o cursă a companiei Lufthansa de la Frankfurt la New York. Premierul spunea marți că jurnaliștii nu îl vor găsi în vacanța de Paști, dar a fost deconspirat  de un român care l-a fotografiat în avionul companiei germane.

- Reclama -

pontaVacanța pascală l-ar putea costa pe Ponta minim 15.000 de euro, conform calculelor FLUX 24.

FLUX 24 a făcut un calcul simplu. Am căutat o rezervare de zbor pentru o persoană la business class pe compania Lufthansa pe destinația premierului. Cel mai mic preț  găsit pe Lufthansa:  3.256 euro.

lufthansaPentru cele patru persoane din familia Ponta, plus bona filipineză, ar fi aproape 10.000 de euro biletele pentru adulți și să spunem la o reducere de 50% pentru cei doi copii încă 3.000 de euro. Dintr-un foc avem 13.000 de euro. Cazarea pentru cei 5 luând în calcul varianta improbabilă că bona doarme în aceeași cameră cu cei doi copii: 5 zile ori preț super redus la hotel de 100 USD camera, adică 200 de dolari pe noapte, mai adăugăm 1000 de dolari. Dar am ales niște hoteluri de la periferie, în mod normal în Manhattan prețul e undeva spre 200 USD/ camera la un hotel fără fițe.

Masa fără alte cheltuieli pentru 5 persoane. Să presupunem că mănâncă la restaurante ieftine și mai iau ceva la pachet de la micul dejun: 30 USD pe zi de persoană x 5. 150 USD pe zi. 750 USD tot sejurul. Fără program turistic și alte cheltuieli nu ieșim sub 15.000 de euro. Dar să presupunem că premierul a fost chibzuit și a trimis bona și cei doi copii la economic class și astfel ar fi putut face o reducere de circa 3000 de euro.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...