spot_img
27.6 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasămediuBăsescu, replici dure pe facebook: Văd jurnaliști în spațiul public manifestîndu-se exact...

Băsescu, replici dure pe facebook: Văd jurnaliști în spațiul public manifestîndu-se exact precum delatorii

-

Fostul președinte Traian Băsescu a revenit vineri după amiază pe facebook cu o replică pentru jurnaliștii care îl acuză că apară infractorii. Văd jurnaliști în spațiul public manifestîndu-se exact precum delatorii care au fost prinși furînd și în fața procurorilor spun că au furat pentru alții, afirmă fostul șef al statului.

- Reclama -

Eu pledez, însă, contrar setei de spectaculos a unora pentru o justiție care să respecte drepturile omului. Iar, în ultimele luni, parcă demnitatea, libertatea și dreptul la apărare au fost sacrificate pe altarul spectacolului umilinței, a îngrădirii libertății și a dreptului la apărare, afirmă Băsescu.

POSTAREA LUI TRAIAN BĂSESCU:

Văd jurnaliști în spațiul public manifestîndu-se exact precum delatorii care au fost prinși furînd și în fața procurorilor spun că au furat pentru alții.
Așa și cu jurnaliștii care afirmă nici mai mult, nici mai puțin că „Băsescu apără infractorii”.
Nu m-ați auzit pledînd în favoarea neanchetării de către procurori a suspecților de acte de corupție și nici nu veți auzi așa ceva.
Eu pledez, însă, contrar setei de spectaculos a unora pentru o justiție care să respecte drepturile omului. Iar, în ultimele luni, parcă demnitatea, libertatea și dreptul la apărare au fost sacrificate pe altarul spectacolului umilinței, a îngrădirii libertății și a dreptului la apărare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...