Ponta rămâne fără titlul de doctor în drept

0
100

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul înaintat de fostul premier Victor Ponta în procesul împotriva Ministerului Educației împotriva deciziei CNATDCU care a stabilit că teza sa de doctorat este plagiată, anunțâ Radio Europa Liberă.

Prin urmare, decizia de retragere a titlului de doctor în drept pe motiv de plagiat va fi pusă în aplicare în mod irevocabil.

Victor Ponta a pierdut definitiv și irevocabil la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul cu Ministerul Educației pentru anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de doctor în anul 2016. Prin decizia asta, Victor Ponta este în mod definitiv și irevocabil plagiator. 8 ani a durat, cu totul, din momentul în care au apărut informațiile despre plagiatul lui în Revista Nature și până ieri, când Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins lui Ponta recursul. 8 ani pentru a confirma evidența: Victor Ponta este plagiator, iar titlul de doctor i-a fost retras în mod corect de către CNATDCU în 2016„, a anunțat jurnalista Emilia Șercan.

Informația a fost confirmată și de ministrul Educației, Monica Anisie.