spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasămediuPonta: PSD nu m-a contactat, nu am mai vorbit de 3 luni...

Ponta: PSD nu m-a contactat, nu am mai vorbit de 3 luni cu Dragnea

-

Victor Ponta a declarat, duminică,, la Antena 3, că nu a contribuit la realizarea programului de guvernare al social-democraţilor, precizând că nu a fost contactat de conducerea partidului, şi că va afla probabil din presă despre conţinutul acestuia, transmite news.ro.

”Eu nu am pretenţia ca preşedintele partidului să mă sune sau să mă întrebe. Dar, de exemplu, am înţeles că se va prezenta programul de guvernare al PSD. Îl voi afla, ca şi dvs, din presă. Nu e că m-a întrebat cineva şi eu am spus: domnule, ia lăsaţi-mă în pace, eu nu vreau să vă zic nimic. Eu ştiu că atunci când am construit programul de guvernare, era şi Liviu Dragnea, dar era şi dl. Tăriceanu şi Adrian Năstase. Nu se punea problema ca vreunul dintre ei să fie în Guvern. Am învăţat enorm de mult. Chiar am avut ocazia să vorbesc cu Mugur Isărescu, cu Victor Ciorbea, chiar am vorbit şi cu Emil Boc. Acum în decembrie. (…) Adică, totuşi, când eşti acolo ai o experienţă care contează”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

- Advertisement -

Referitor la faptul că nu a mai vorbit cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, de aproximativ trei luni, adică de la alegerile locale, Ponta a spus că ”probabil au avut lucruri mai importante” de făcut.

Referitor la faptul că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de trei luni, Ponta a spus că nu este vorba despre orgoliu.

- Advertisement -

”Nu e chestie de orgoliu. Eu cred că fiecare conducere îşi face propria politică şi nu mi-a plăcut nici mie când eram preşedinte să-mi spună alţii ce am de făcut, nu vreau să fac acelaşi lucru.(…) Probabil că au fost lucruri mai importante între timp. Sau poate are alături colaboratori mai buni decât mine”, a mai spus fostul lider al PSD”, a spus Ponta, precizând că nu s-a întâmplat niciodată ca el sau Dragnea să nu răspundă la telefon atunci când a fost sunat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img