spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizePonta: NU l-aș fi pus premier pe Grindeanu, are șanse să se...

Ponta: NU l-aș fi pus premier pe Grindeanu, are șanse să se prăbușească rapid

-

Nu l-aș fi pus premier pe Sorin Grindeanu. Trebuia să mai aștepte un pic. E greu, a declarat fostul premier Victor Ponta luni seară la România TV.

I-am spus că are o mare problemă. Un avion cu trei piloți poate avea mari probleme și are șanse să se prăbușească rapid, a susținut Ponta că i-ar fi spus lui Grindeanu. Ar fi vorba de Klaus Iohannis și de Liviu Dragnea.

Grindeanu are o problemă de coabitare cu partidul, a mai spus Ponta.

„Oricât de bine se înţelege cu Liviu Dragnea…Deci o coabitare în trei, un avion cu trei piloţi, din punctul meu de vedere, are toate şansele să se prăbuşească rapid. Cum să se prăbuşească? Nu cu proteste sau cu ordonanţe. Pentru că această ţară, motoarele unei ţări sunt economia, investiţiile, fondurile europene, bugetul, încasările la buget, situaţia din energie şi după ia sănătate, educaţie, medicamentele. Nimeni nu s-a ocupat în aceste două luni de aceste probleme pentru că nu au putut, săracii”, a conchis Victor Ponta.

Ponta a spus că îl cunoaște de 15 ani pe Grindeanu, care a fost ministru în guvernul său.

Victor Ponta a dezvăluit că atunci când s-a dus la Guvern să se întâlnească cu Sorin Grindeanu cineva l-ar fi sunat pe Liviu Dragnea și l-ar fi informat.

Ponta l-a criticat pe Grindeanu că a dat un interviu la Realitatea TV, un post care în opinia sa face evaziune fiscală și nu își plătește taxele.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img