spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăAnalizePonta despre manifestațiile #Rezist de duminică: "Cămașile brune" ale lui Mussolini, tineri...

Ponta despre manifestațiile #Rezist de duminică: „Cămașile brune” ale lui Mussolini, tineri SS, dictatura fascistă avansează în România

-

Dictatura fascista avanseaza in Romania / iar cei care inca mai cred ca ei lupta pentru democratie si „Stat de Drept” ( gen Doamna Mungiu Pippidi) ar trebui sa accepte aceasta realitate.Pe „ziare.com” – siteul oficial al Sistemului ( unde oficiaza zilnic doamna Ioana Ene Dogioiu pe post de Mare Preoteasa a „Sectei Sfantului Binom ” ) apare apelul la desfiintarea CCR, scrie fostul premier Victor Ponta duminică pe facebook referindu-se la mitingul anunțat în favoarea DNA.

- Reclama -

Tot internetul si presa securista sunt pline de o saptamana de atacuri la adresa CCR si a membrilor sai „politizati” Cei „frumosi si liberi” vor protesa azi impotria CCR ( o institutie prevazuta in Constitutie) care a indraznit sa supere DNA – o institutie romaneasca care nu exista in nicio tara a Uniunii Europene ! Totul pentru „Statul de Drept” nu-i asa?!?Doamna Mungiu Pippidi incearca sa puna stavila unei miscari politice si ideologice extremiste ( la a carei nastere si consolidare a participat) – interesant este sa cititi comentariile covarsitor negative ale fanilor Doamnei Mungiu la acest apel – toti gandesc ca si „camasile brune” ale lui Mussolini sau ca tinerii SS!Argumentele sunt simple si mincinoase ( bune pentru niste oameni care se cred foarte destepti si detinatori ai adevarului😀) – Guvernul si CCR incalca Statul de Drept si Presedintele CCR este „pesedist”!, susține Ponta.

Ati inteles cum se cladeste si se protejeaza Statul de Drept ? Si cum e buna CCR daca decide ca noi si cum trebuie desfiintata cand se atinge de DNA? Ati vazut cum unii judecatori numiti de PSD sunt buni si altii rai ( daca nu au dosar la Secu)? Ati inteles cum ajungeti sa o injurati pe Doamna Mungiu Pippidi dupa ce ati iubit-o pe Doamna Aspazia Cojocaru? Bun – atunci haideti la protest! Totul pana sa ne lamurim cu totii ca se poate si mai rau decat pe vremea comunistilor!, încheie Ponta.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img