spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAnalizeMircea Badea l-a reclamat pe Moise Guran la Parchet

Mircea Badea l-a reclamat pe Moise Guran la Parchet

-

Realizatorul tv Mircea Badea a făcut plângere penală împotriva lui Moise Guran după scandalul aplicației acestuia despre cutremure. Badea a precizat pe blogul său că a trimis plângerea prin e-mail ca Sebastian Ghiță în cazul SOV. După ce Ghiță a trimis respectivul e-mail, Parchetul s-a sesizat și mai apoi Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat la închisoare.

IATĂ PLÂNGEREA:

“Subsemnatul Badea Mircea Radu, proprietar al blogului www.mircea-badea.ro si realizator de emisiuni la Antena3, doresc sa sesizez Ministerul Public cu privire la urmatoare situatie.
La data de 3.03.2017 abonatii aplicatiei Biziday au primit o alerta de cutremur de 10 grade pe scara Richter. A aparut astfel un sentiment de panica teribila la foarte multi cetateni care au primit aceasta informatie falsa. Prin intensitatea sentimentului de panica si prin dimensiunea raspandirii acestuia consider ca ne aflam in prezenta unui pericol pentru ordinea publica.

Situatia a devenit subiect de stiri si dezbatere pe toate site-urile si televiziunile de stiri si pe retelele de socializare.
Domnul Moise Guran, persoana cunoscuta in spatiul public, este cel care gireaza activitatea si functionarea acestei aplicatii si isi asuma asta, cu subiect si predicat: http://www.ziare.com/stiri/cutremur/nu-a-fost-cutremur-de-10-grade-in-romania-moise-guran-aplicatia-biziday-a-luat-o-razna-1456099

Atasez cateva reactii ale abonatilor aplicatiei care au trait momente de groaza si care au actionat sub imperiul acestei stari. Mentionez ca acestia sunt oameni obisnuiti sa #reziste si nu se sperie usor. Dar cand e vorba despre o situatie de viata si de moarte despre care sunt avertizati de o aplicatie asumata de un cetatean in care au incredere, s-au lasat cuprinsi de sentimentul de panica si au reactionat ca atare.

Fata de cele prezentate, chestiuni care consider ca intrunesc elementele constitutive ale unor infractiuni prevazute de lege, va rog sa luati masurile legale care se impun.

Aceasta este declaratia pe care o sustin si o semnez pe propria raspundere!

Va multumesc, Mircea Badea!”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img