spot_img
26.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightPonta, anunțuri de la Istanbul: Reduce TVA-ul la 19% și prețul la...

Ponta, anunțuri de la Istanbul: Reduce TVA-ul la 19% și prețul la medicamente cu 20%

-

POSTAREA LUI VICTOR PONTA PE FACEBOOK:

- Reclama -

In aceasta dupa-amiaza m-au vizitat colegii mei Nicu Banicioiu si Eugen Teodorovici! Doua lucruri extrem de importante pe care le-am discutat si pentru care ne batem in zilele urmatoare:

1) miercuri deputatii Coalitiei PSD-UNPR-ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal in forma aprobata in Guvern cu o singura modificare – reducerea cotei standard de TVA sa fie la 19% (nu 20%) – astfel inchidem si simbolic dezastrul produs in 2010. Avem spatiu fiscal bugetar predictibil si asiguram un important consens politic (PNL a anuntat ca voteaza Codul daca facem 19% in loc de 20%). Am discutat si este clar posibil ca reducerea TVA sa intre in vigoare inainte de 1 ianuarie!

2) de la 1 iulie intra in vigoare scaderea preturilor la medicamente cu 20% – o masura in sprijinul a milioane de romani realizata cu mari eforturi de catre Guvernul României.

Ca de fiecare data in ultimii 3 ani noi muncim pentru a indrepta relele trecutului si a face mai buna viata romanilor / ceilalti fac scandal si sunt iresponsabili!!!

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...