Ponta, ANUNȚ SURPRIZĂ: Nu candidez la nimic/ După câteva minute s-a răzgândit

0
2709

Fostul premier Victor Ponta dă de înţeles, pe Facebook, că s-a răzgândit şi nu va candida la alegerile parlamentare, după ce în urmă cu două zile s-a arătat dispus să intre în lupte, şi spune că doar va ajuta PSD şi ALDE să obţină un scor bun la scrutin, fără a motiva decizia, transmite news.ro.

Deputatul PSD comentează pe Facebook un articol intitulat „Cum scăpăm de Ponta” , afirmând că îşi va păstra contul de pe reţeaua de socializare „doar pentru poze de familie” şi va apărea la televizor „doar la emisiuni de sport” dacă ţara va fi redresată economic şi social.

UPDATE:Fostul premier Victor Ponta a afirmat, iniţial, într-o postare pe Facebook, faptul că va ajuta PSD şi ALDE să obţină un scor bun la scrutin, fără a motiva decizia, susţinând că nu va candida la „nimic“. Ulterior, acesta şi-a editat postarea şi a adăugat că nu va candida la nimic în afară de funcţia de deputat.

Ponta acuză însă din nou „Sistemul de Propagandă” îndreptat împotriva lui şi le urează „succes” adversarilor în încercarea de a-l decredibiliza.

„Guvernul îmi ia titlul de doctor din 2003, Macovei vrea să mă dea afară din Barou unde sunt membru din 2005, ţipaţi să ajung în închisoare şi pentru că am participat la asasinarea lui Kennedy , vă luptaţi contra <<comunistului>> Ponta care avea 17 ani la Revoluţie şi a fost lider de elevi în Piaţa Universităţii!!!”, se plânge fostul premier.

Ponta scrie în final că „nu va candida la nimic”, fără a face precizări dacă este vorba inclusiv despre alegerile parlamentare, la care în urmă cu două zile spunea că doreşte să participe.

„Eu nu candidez la nimic aşa că spuneţi ce vreţi de mine!!! Dar o să ajut PSD şi ALDE să câştige în Decembrie cu un scor ca în 2012 – ca să vedeţi că doar cu înjuratul şi ura nu merge mereu!!!”, scrie el.