spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizePolitiștii austrieci nu vor să verifice vaccinarea obligatorie: Este unic că „ofițerii...

Politiștii austrieci nu vor să verifice vaccinarea obligatorie: Este unic că „ofițerii normali de poliție îmbrăcați în civil monitorizează obiceiurile de cumpărături ale populației austriece”

-

Poliția austriacă se opune controalelor de vaccinare obligatorie. De la mijlocul lunii martie, polițiștii ar trebui să verifice starea de vaccinare a oamenilor la fiecare act oficial. Sindicatul poliției vede asta ca pe o sarcină „inutilă și fără rost” și vor să riposteze, anunță presa austriacă.

Vaccinările obligatorii urmează să intre în vigoare din februarie în Austria, iar de la jumătatea lunii martie, starea vaccinării va fi verificată și de poliție la fiecare act oficial, scrie Ziarul Românesc de la Viena

Președintele sindicatului albastru al poliției, AUF, Werner Herbert, și-a exprimat neînțelegerea că poliția a fost folosită pentru „activități de exces de control”. 

Este „folosit inadecvat în scopuri politice”, a spus Herbert. 

Sindicalistul liber a criticat și faptul că polițiștii în civil merg în patrulare pentru a efectua controale 2G în retail. 

El a remarcat că fost „probabil unic” faptul că „ofițerii normali de poliție îmbrăcați în civil monitorizează obiceiurile de cumpărături ale populației austriece”, a spus Herbert. El nu a experimentat asta în 40 de ani de serviciu.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...