spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăActualitatePolitician român cu fostul șef al spionajului german la Budapesta acuză o...

Politician român cu fostul șef al spionajului german la Budapesta acuză o „sectă politică” care controlează politica și media

-

Ben-Oni Ardelean, fostul vicepreşedinte al PNL şi fondator al Mişcării Speranţei, a spus că cea mai mare problemă este lipsa de aplicare a legilor legate de migraţie. Politicianul român a participat la masa rotundă de joi a CPAC Hungary, la Budapesta, unde a discutat despre provocările cauzate de imigraţia ilegală, împreună cu Ernő Schaller-Baross, europarlamentar Fidesz, şi Hans-Georg Maassen, fostul preşedinte al Oficiului Federal pentru Protecţia Constituţiei (BfV) (spionajul german) din Germania, transmite agenția maghiară de știri MTI.

Uniunea Europeană nu este pregătită pentru ceea ce urmează; în 2024, în Europa ar putea ajunge până la un milion de noi imigranţi ilegali. La alegerile pentru PE din iunie, în joc este viitorul continentului – vor trebui să câştige forţele care resping imigraţia ilegală, a spus Ernő Schaller-Baross, care a numit imigraţia ilegală una dintre cele mai importante provocări ale Europei.

- Advertisement -

După schimbările de regim, şi în Europa au existat mulţi oameni care şi-au părăsit ţara în speranţa unei vieţi mai bune, însă acest lucru nu poate fi comparat cu un val de migraţie de câteva milioane de oameni, care schimbă fundamental structura unei naţiuni, a explicat Ben-Oni Ardelean.

În timpul crizei refugiaţilor din 2015, majoritatea migranţilor nu au căutat protecţie temporară, ci au venit în Germania cu scopul de a se stabili acolo, a amintit Hans-Georg Maassen, subliniind că acest lucru a schimbat complet cultura ţării. Ca exemplu, acesta a menţionat faptul că 20% dintre elevii din vestul Germaniei sunt musulmani, iar potrivit unui chestionar, 60% dintre elevii musulmani consideră că legea Sharia este superioară normelor legislative germane. După ce trec zece ani, atitudinea elevilor poate avea un impact şi asupra nivelului criminalităţii, iar potrivit datelor statistice federale, imigranţii sunt, deja acum, responsabili pentru 40% dintre acţiunile de acest tip, a relatat Maassen.

- Advertisement -

Politicianul german a numit cultura acceptării un „dezastru total” şi a atras atenţia asupra faptului că imigraţia în masă este intenţionată, scopul fiind acela de a schimba cultura naţională. În opinia sa, ceea ce numim willkommenskultur reprezintă un „plan de stânga”, opera unei „secte politice”, care a reuşit să câştige dominaţie atât în domeniul politic, cât şi în cel al mass-media.

Ben-Oni Ardelean a solicitat încetarea manipulării populaţiei germane şi a afirmat că este nevoie de o luptă hotărâtă pentru a preveni ca naţiunile europene să fie îngenuncheate.

Atunci când a vorbit despre protecţia frontierei Schengen, Maasen a spus că „Bruxelles-ul nu este soluţia, ci problema”. În opinia sa, în ciuda sumelor uriaşe de bani cheltuite şi a creării Pactului privind migraţia, Bruxelles-ul nu a reuşit să oprească migraţia ilegală, care poate fi limitată doar la nivelul statelor naţionale.

Potrivit lui Ben-Oni Ardelean, cea mai mare problemă este lipsa de aplicare a legilor legate de migraţie. Pentru a opri imigraţia în masă, politicianul român a recomandat controale serioase la frontierele naţionale sau crearea unui „nou Schengen”, cu participarea a noi state membre. Acesta a îndemnat la crearea unor soluţii care pot fi puse în practică rapid în Europa, care – spre deosebire de Statele Unite ale Americii – nu este un melting pot, a spus. În lipsa unor astfel de soluţii, Europa poate pierde rezultatele obţinute până acum, a avertizat Ben-Oni Ardelean.

Hans-Georg Maassen a subliniat importanţa politicienilor care sunt capabili să spună nu migraţiei în masă. Politicianul german a numit migraţia în masă „o greşeală a guvernelor”, cu care teoretic ar fi dorit să rezolve problema deficitului de forţă de muncă, dar în opinia sa, acest proces nu poate fi benefic.

În mesajul său adresat Comisiei Europene, Hans-Georg Maassen a solicitat închiderea frontierelor externe şi oprirea imigraţiei în masă în Europa. A avertizat, de asemenea, că poate sosi o vreme în care Europa va deveni un continent cu o cultură musulmană. Ben-Oni Ardelean a subliniat necesitatea revenirii la valorile iudeo-creştine, iar în politică a îndemnat la un leadership mai curajos, capabil să îşi asume riscuri de dragul comunităţii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img