spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeCiolacu, după ce o asociaţie civică din Iaşi i-a cerut explicaţii fiindcă...

Ciolacu, după ce o asociaţie civică din Iaşi i-a cerut explicaţii fiindcă a spus că „Buzăul nu e în Moldova şi vă rog să nu mă jigniţi”: Nu a fost nimic peiorativ. Departe de mine să jignesc pe cineva

-

Premierul Marcel Ciolacu a explicat, referitor la afirmaţia pe care a făcut-o, joi la Timişoara, atunci când a spus că „Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi”, că este „moldovean aşa cum sunt ardelean, bănăţean, oltean sau bucovinean, iar mama sa era din Tecuci. „Deci departe de mine sa jignesc pe cineva. Văd ca s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timişoara şi unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ. Dacă cineva s-a simţit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit”, a adăugat liderul PSD.

„Înainte de orice sunt român. Îmi iubesc ţara şi cred în Dumnezeu. Sunt moldovean aşa cum sunt ardelean, bănăţean, oltean sau bucovinean. Mama era din Tecuci. Deci departe de mine sa jignesc pe cineva. Văd ca s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timişoara şi unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ. Dacă cineva s-a simţit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

- Advertisement -

El a mai spus că „respectul pentru Moldova se vede în proiectele mari de infrastructură pe care le facem aici în ultimii ani, tocmai pentru a recupera decalajale faţă de celelalte regiuni ale ţării”.

„Jignirea adevărată este când propui candidaţi precum un hoţ de tablă şi un primar penal dintr-un grup infracţional organizat şi te aştepţi ca oamenii să îi voteze. P.S: Mereu am simţit multă căldură atunci când am fost în Moldova. Şi voi reveni de fiecare dată cu acelaşi respect şi preţuire”, a completat Ciolacu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img