spot_img
20 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasăALEGERI 2020PNȚCD Sălaj cheamă la o dezbatere electorală reprezentantul PNL și reprezentantul PSD

PNȚCD Sălaj cheamă la o dezbatere electorală reprezentantul PNL și reprezentantul PSD

-

Atat PNTCD Salaj, cat si Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, l-au invitat in repetate randuri pe Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia CJ, la o dezbatere publica in fata salajenilor, acesta din urma anuntand insa ca refuza sa participe la orice dezbatere.

- Reclama -

In seara zilei de 24 septembrie, insa, cu ocazia unei discutii cu europarlamentarul Cristian Terhes, presedinte PNTCD Salaj, o serie de reprezentanti liberi au conditionat desfasurarea unei dezbateri electorale cu Dinu Iancu Salajanu de prezenta reprezentantului Partidului Social Democrat, Florian Florin. Ca urmare, PNŢCD Salaj extinde public invitatia de a participa la o dezbatere si lui Florin Florian, candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Salaj.

„Salajenii chiar merita o dezbatere intre primii trei candidati la presedintia Consiliului Judetean Salaj pentru a putea vota in cunostinta de cauza”, a spus europarlamentarul Cristian Terhes.

PNTCD Salaj nu conditioneaza participarea la o asemenea dezbatere de nimic, singura preconditie pe care a pus-o fiind ca dezbaterea sa fie transmisa live pe internet.

Material realizat de FLUX 24 Media Communications SRL la comanda PNȚCD Sălaj, Cod unic de identificare:21200185

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img