spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasăAnalizePNL Teleorman: Încă o veste bună! Guvernul PNL se pregătește de primirea...

PNL Teleorman: Încă o veste bună! Guvernul PNL se pregătește de primirea și distribuirea primelor doze de vaccin

-

Guvernul PNL are pregătită strategia de vaccinare a populației, care se va face conform priorităților deja stabilite.

Astfel, în următoarele luni vor fi vaccinați medicii și personalul care se află în linia întâi în lupta anti-Covid, precum și persoanele mai vulnerabile în fața virusului, respectiv persoanele care, deja, au anumite boli și oamenii în vârstă.

Chiar dacă vaccinarea nu va fi obligatorie, se recomandă tuturor să facă acest vaccin a cărui rată de succes este de 95 la sută, pentru a se putea proteja și a-i putea proteja pe cei dragi.

Vor fi cumpărate vaccinuri prin intermediului mecanismului european de la partenerii occidentali, britanici și americani, iar campania de vaccinare va începe în cel mai scurt timp posibil, în funcție de momentul în care vaccinul este disponibil.

Guvernul PNL va face și o campanie de informare pentru a prezenta avantajele vaccinării către cetățenii români, astfel încât populația să poată conștientiza faptul că, prin vaccinare, vom putea reveni cât mai curând la o viață normală.În ceea ce privește campania de vaccinare, aceasta va începe în cel mai scurt timp posibil, în funcție de momentul în care vaccinul este disponibil în România, iar distribuția cantităților de vaccin, contractate de Comisia Europeană, se va face către țările membre, proporțional cu populația acestora.

Biroul de presă al PNL Teleorman

Material difuzat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL Teleorman. Cod AEP: 11200025

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...