spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizePNL-PSD vor depune lunea viitoare candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

PNL-PSD vor depune lunea viitoare candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

-

Depunerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei ar urma să aibă loc lunea viitoare, a decis coaliţia PSD-PNL în şedinţa de luni. Liderii coaliţiei ar fi vrut ca depunerea candidaturii să aibă loc chiar marţea aceasta, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de retragerea lui Cîrstoiu, însă trebuie mai întâi înregistrată alianţa electorală PSD-PNL, au precizat surse politice participante la discuţii. În plus, premierul Marcel Ciolacu are programată o deplasare externă.

Coaliţia a discutat în şedinţa de luni pe tema momentului depunerii semnăturilor de susţinere pentru Cîrstoiu şi implicit al înscrierii sale oficiale în cursa pentru Primăria Generală, în condiţiile în care de marţi începe înregistratea alianţelor alectorale ăi a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie.

- Advertisement -

Liderii ambelor formaţiuni ar fi vrut să depună chiar marţi candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de retragerea acestuia din cursă. Dar pentru ca acesta să poată fi înregistrat drept candidat PSD-PNL este necesar să fie înregistrată alianţa electorală a celor două partide.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img