spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăPoliticaPNL își asumă în totalitate candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

PNL își asumă în totalitate candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

-

Partidul Național Liberal își asumă în totalitate candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda.

„Din punctul meu de vedere, Marian Munteanu este candidatul pe care PNL și-l asumă în totalitate (…). Marian Munteanu pentru noi înseamnă libertatea (…) În ceea ce privește acuzele de naționalism și extremism, mă cunoașteți, și eu sunt naționalist, îmi iubesc țara, am accese de intoleranță ca orice om, dar dacă nu am încălcat legea, nu sunt decât un bun român. Marian Munteanu este un bun român. Cei care îl acuză de lucruri care sunt în contradicție cu legea să aducă dovezi. Pe lege, nu pe cuvinte, pe expresii”, a spus Preda, într-o conferință de presă.

- Advertisement -

El a precizat că responsabilitatea nominalizării lui Marian Munteanu aparține PNL.

„Discuția cu propunerea s-a rostogolit în presă, e ca discuția cine a fost primul, oul sau găina… Responsabilitatea nominalizării lui Munteanu este a PNL, în cel mai înalt for, BPN. Cu cine s-a văzut prima oară, dacă cu mine s-a văzut în urmă cu o săptămână și cu dumneavoastră acum trei săptămâni … o să ne luăm la ceartă care l-a adus candidat (…) A fost o soluție a comisiei de unificare (…) Analizele arătau foarte clar că PNL are nevoie de voturile din afara partidului pentru a se detașa”, a explicat Preda.

- Advertisement -

Liberalul a arătat că liderii partidului urmăresc reacțiile la candidatura lui Munteanu. „Urmărim foarte atent, monitorizăm foarte atent această reacție virulentă, negativă în cea mai mare parte, asupra unui om. Nu judec, fiecare cu mintea lui. (…) Candidatul nostru a fost acuzat că este în afara legii”, a adăugat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img