spot_img
26.4 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăAnalizePNL: Elevii şi studenţii care participă la competiţii în domeniul cercetării sau...

PNL: Elevii şi studenţii care participă la competiţii în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii de la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării

-

PNL anunţă, marţi, într-o postare că susţine performanţa, astfel că elevii şi studenţii care participă la competiţii în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii de la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în cadrul programului „Henri Coandă”.

- Reclama -

”PNL susţine performanţa! Elevii şi studenţii care participă la competiţii în domeniul cercetării sau inovării pot primi burse sau premii de la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în cadrul programului „Henri Coandă”. Aceste burse se adresează elevilor şi studenţilor din România care participă la competiţii internaţionale unde realizează soluţii tehnice. Este posibilă acordarea unui număr maxim de 20 de burse de cercetare, pentru 20 de echipe de elevi şi studenţi, iar valoarea maximă a unei burse poate fi de 100.000 de lei”, scrie PNL pe Facebook.

Totodată, pentru prima oară în România, Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării premiază rezultatele deosebite ale elevilor şi studenţilor români, obţinute la concursuri internaţionale, care au presupus realizarea unui bun, serviciu sau a unei aplicaţii specifice cercetării aplicative şi inovării, mai spune PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img