spot_img
23.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020PMP Maramureș acuză blatul liberalilor cu penalul Cherecheș de la Castel Transilvania

PMP Maramureș acuză blatul liberalilor cu penalul Cherecheș de la Castel Transilvania

-

În urmă cu câteva minute am încheiat negocierile cu PNL pentru formarea unei majorități la nivelul Consiliului Județean Maramureș. Termenul de „negociere” este pretențios, pentru modul în care au decurs discuțiile. PNL a ales, cu USR încolonat în spatele său, după cum s-a exprimat domnul Ionel Bogdan, să își obțină majoritatea cu voturile consilierilor lui Cătălin Cherecheș din Coaliția pentru Maramureș. Semn că întâlnirea de duminică seara, de la Castel Transilvania, la care au participat președintele PNL Maramureș Ionel Bogdan, premierul Ludovic Orban și Cătălin Cherecheș a lămurit majoritățile din CJ și CL Baia Mare, spune PMP Maramureș într-un comunicat de presă.

- Reclama -

PMP Maramureș, care a fost votat de aproape 22.000 de maramureșeni, fiind al doilea partid de dreapta la nivelul județului, va intra în opoziție. PMP și PNL puteau forma singure majoritatea în CJ, iar împreună cu USR formam majoritatea și în CL Baia Mare. Asta a fost și voința electoratului. Planul lui Bogdan a fost însă să lipească voturile PNL și USR, date de băimăreni pentru dreapta, la coșul lui Cherecheș.Vom fi vocea maramureșenilor în Consiliul Județean. Vom propune spre susținere proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală și vom sprijini orice idee pentru dezvoltarea Maramureșului. În același timp, vom sancționa orice derapaj și joc politicianist ieftin, făcut în interesul de grup al unor indivizi.USR defila cu un slogan la adresa PNL „PNL-PSD aceeași mizerie”. La fel se vede și din interior?, mai afirmă PMP Maramureș.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...