PMP Maramureș acuză alianța PNL-USR-PSD-penalul Cherecheș-Pro România: ”Planul lui Bogdan” este să copieze apucăturile și maniera PSD

0
113

Majoritatea PNL-USR-CHERECHEȘ și PSD mic(Pro-ROMÂNIA) a forțat desemnarea vicepreședintilor într-o sedință ilegala !Nu am crezut că Planul lui Bogdan este să copieze apucăturile și maniera PSD de a se raporta la lege. Ședința extraordinară de azi nu a respectat termenul legal de convocare de 72 de ore. În urmă cu 4 zile am jurat cu toții să respectăm legea.Grupul PMP i-a atras atenția președintelui de această încălcare a legii, se spune într-un comunicat al PMP Maramureș.

Nu dorim să girăm nicio ilegalitate. Ne miră că USR, care clamează atât de mult legalitatea, nu are nicio problemă, când interesul o cere, să calce în picioare Codul administrativ, care este „biblia” administrației locale. Cei 5 consilieri ai PMP au rămas în sală pe timpul întregii ședințe, dar nu au participat la vot. Respectarea legalitatății nu trebuie să fie opțională pentru PNL, USR și aliații săi.Votul pentru cei doi vicepreședinți, de la PNL și USR, a confirmat ceea ce am spus aseară. Pe lânga cele 16 voturi ale PNL/USR, au mai votat pentru susținerea acestei majorități reprezentanții lui Cherecheș din Consiliul Județean și ai micului PSD, ProRomânia. Peste câteva zile, când își va pune viceprimarii, Cherecheș așteaptă să-i fie întors favorul, conform înțelegerii, mai afirmă PMP Maramureș.